Frizura za venčanje-accessoar za kosu

Želite da vaše venčanje bude savršeno do najsitnijih detalja? Zamislite samo koliko je važno da vaš dan bude poseban i da zasijate punim sjajem. U ovom članku ćemo se fokusirati na detalje za kosu.

Posle odabira stila venčanice sledi odabir frizure. Zakažite sastanak sa frizerom. Ponesite sliku venčanice ili haljine koju planirate obući, tako ćete pomoći frizeru da bolje upozna vašu ličnost i kako želite da izgledate. Budite otvoreni za saradnju. Vaš frizer verovatno ima iskustva sa različitim kvalitetima kose i oblicima lica.  

Ako imate prirodno kovrdžavu kosu vodite računa o vremenskim prilikama, jer vlaga utiče na frizuru. U tom slučaju odlučite se za podignutu varijantu kose ili jednostavno se prepustite lepoti prirodnih lokni.

Planiranje termina je jako bitno. Kontaktirajte frizera i šminkera na vreme. Obavezno imajte u planu da posle frizure imate zakazano šminkanje. Zato dobro vodite računa o vremenu, da ne kasnite i ne budete pod stresom za vaš poseban dan.

Bez obzira da li je vaša kosa kratka ili duga, sigurna sam da ćete odabrati prelepu frizuru i upotpuniti je sa savršenim detaljima. Evo par ideja.

Klasični češalj

Ako volite vintage stil, ovo je pravi dodatak za vas. Ovakvi češljevi imaju razne oblike I dimenzije. Neki modeli mogu da se modifikuju po vašoj želji.

Venac od cveća

Ako želite da izgledate kao šumska vila, sa cvetnim krunama ćete upotpuniti efekat. Mogu biti izradjene od malih belih cvetova, bogatih ruža u  kombinaciji sa raznim trakama.

Pleteni dragulji

Detalj sa kojim ćete biti glamurozni. Ovaj dodatak je napravljen od mekih žica koje možete plesti sa pletenicom I modifikovati po želji.

Trake za glavu

Elegantan stil za mlade sa sofisticiranim ukusom. Izgledaće predivno I uz veo.

Kruna

Ovaj detalj sam ostavila za kraj. Kruna je dugo bila u zaboravu I sad se opet vratila na velika vrata. Detalj koji svaku ženu čini princezom. Raskosna pundja I kruna su apsolutni hit ove sezone.