Odaberite hotel po svom ukusu

Kako tražite dobar hotel za svoj predstojeći odmor? Verovatno ste čuli mnogo raznih priča od prijatelja i porodice o lošim iskustvima koja su imali u nekim hotelima. Vi tražite hotel i želite da Vaše iskustvo bude dobro. Evo par saveta kako da budete sigurni u svoj izbor.

Odvojte par sati za pretragu na internetu. Pogledajte detaljno recenzije, cene, pogodnosti i druge faktore kako bi utvrdii da je hotel dobar ili ne. Nakon svih svojih istraživanja, suzite na dva izbora sa sličnim karakteristikama. Ako se nalazite u mestu gde želite da odsednete, bilo bi najbolje da lično posetite hotele. Tako ćete izbliza steći lično iskustvo pre donošenja odluke. Možete da porazgovarate sa osobjem, vidite smeštaj, obiđete restorane i barove pa čak i okolinu hotela.

Ako želite da rezervišete hotel pre polaska na put onda takođe napravite analizu na internetu. Uporedite cene, proverite da li hotel nudi određene pakete, pogodnosti i izaberite onaj koji odgovara Vašem budžetu. Pobrinite se da se raspitate da li postoje skrivene naknade ili dodatni troškovi koji bi mogli nastati tokom boravka. Informacije o parkingu, terasi, pogledu, kućnim ljubimcima, internetu, spa centru, svakako proverite. Pročitajte recenzije predhodnih gostiju, kako bi dobili dodatne informacije al ne oslanjajte se previše na njih jer je to ipak subjektivno iskustvo i doživljaj.

Vremenom ćete sa iskustvom sami kreirati kriterijume u odabiru hotela i donositi lakše odluke na osnovu prioriteta i sopstvenog ukusa.

Moja preporuka za sigurnu rezervaciju je Booking. Pogledajte sami, šta sve Booking nudi, klikom na link.