Terapija slanom vodom čišćenje tela

Stres

Svako u sebi ima odredjenu količinu negativne energije. Kada ste pod stresom negativna energija se akumulira u telu i crpi našu energiju. Tokom dana susrećemo se sa mnogim ljudima koji emituju dobre i loše vibracije. Kada komuniciramo sa njima i rukujemo se, pod uticajem smo njihovih suptilnih energija, kao što su i oni pod uticajem naših. U sadašnjem vremenu, negativnost je veća nego pozitivnost. Oko nas se stvara crni suptilni omotač koji nam stvara težinu na emocijalnom i fizičkom nivou. Kao posledica toga osećamo se iscrpljeno. Neki od znakova koji nam ukazuju na to su: letargija, smanjena vitalna energija, nemogućnost razmišljanja, pojačane misli po prirodi negativne, bes, stres i bilo koji oblik fizičke bolesti. Terapija slanom vodom se pokazala kao koristan lek u smanjenju crnog omotača, kojom se izvlači negativna energija iz tela.  Može da se sprovodi nekoliko puta nedeljno kako bi se organizam očistio.

Morska so

Priprema kupke za terapiju i postupak

Napunite kantu ili kadicu za pedikir sa vodom, toliko da vam voda predje preko gležnjeva. Temperaturu vode možete odrediti kako vama odgovara. U vodu dodajte 2-3  kašike kamene ili himalajske soli. Kako bi povećali učinak tretmana pomolite se: “ Bože moj, molim te neka ova duhovna mera sa slanom vodom bude delotvorna, ukloni omotač crne energije oko mene i neka negativne energije ne ometaju ovaj proces prečišćavanja”. Sve to izgovorite s ljubavlju. Držite stopala u vodi rastavljena 10-15 minuta. Tokom ovih 15 minuta moguće da ćete početi zevati i osećati slabost u stopalima. Voda može poprimiti tamniju nijansu i promeniti miris. Svi ovi znakovi ukazuju da je crna energija izvučena iz tela. Nakon toga se zahvalite za iscelivanje. Izvadite stopala iz vode i obrišite noge peškirom. Vodu prospite, operite kantu, a peškir operite posebno.

Dobro je znati de se negativna energija skuplja i u prostoru u kom živite. Najčešće u uglovima sobe. Kada budete spremali kuću, u vodu dodajte malo soli i obrišite podove. Na tepih pospite so, ostvite sat vremena i zatim usisajte. So apsorbuje negativnu energiju i na taj način će se vaš prostor očistiti.

Isprobajte ove tehnike svaki put kada osetite negativnu energiju oko sebe. Zaštite sebe i prostor u kome boravite i uživajte u lepoti pozitivnih vibracija.

Internet prodavnica u Srbiji https://rs.siberianhealth.com/rs/bc/index/?ref=2521543420
Internet prodavnica u SAD https://de.siberianhealth.com/en/bc/index/?shippingCntr=us&ref=2521543420